fbpx

Byggservice

Förklaringen till Karaten Byggs expansion finns i vår drivkraft och vår värdegrund. Vi lovar också våra kunder att vi aldrig ger oss förrän kunden är nöjd då vi ser det som vår framgång. Då vi vet att byggservice ofta kräver att personalen är i nära kontakt med kunder har vi lagt stort fokus att ta fram de bästa medarbetarna som klarar av att leverera hög kvalitet alla dagar i veckan. I våra välutrustade servicebilar har vi utrustning för att klara av 80–90 % av alla uppdrag och vi är snabbt ute på plats och utför det som behövs.

Våra arbetsområden

RAMAVTAL – Vi jobbar idag med flera stora ramavtal där våra egna team sköter all byggservice åt flera stora fastighetsägare och företag.

UNDERHÅLLSSERVICE – Vi sätter tillsammans med kunden upp en plan och budget för hur underhållet av en byggnad ska skötas och jobbar därefter med åtgärder för att fastigheten ska behålla sitt värde över tid.

SKADEREPARATIONER – Vi utför årligen hundratals försäkringsuppdrag och vet vad som krävs. Vi följer ett strikt arbetsflöde vid skadehantering. Processen är noggrant utformad för att skadorna ska kunna åtgärdas så effektivt och smidigt som möjligt.

FASTIGHETSSERVICE – Vissa av våra kunder har valt att outsourca deras dagliga fastighetsservice till oss så att vi åtgärdar alla problem som kan uppstå i deras dagliga verksamhet.

RENOVERING – Vi utför renoveringar åt våra kunder som vill fräscha till sin miljö. Det kan vara allt från ett kök till en hel lägenhet eller ett helt trapphus.

MONTAGEARBETEN – Vi hjälper till och monterar allt från fönster och dörrar till nya kontorsmiljöer. Vi utför även motagearbeten åt flera kunder till dem största byggvaruhusen på marknaden.

KÖK & BADRUM – Vi både renoverar och sätter upp nya kök och badrum i allt från hemma hos hyresgäster till företag.

TAK & FASAD – När taket och fasaden behöver bytas ut har vi lång erfarenhet av denna arbetstyp.

OMBYGGNATION – Vi utför allt från mindre lokalanpassningar till ombyggnationer under pågående verksamhet. Vid mer omfattande ombyggnationer kopplar vi in vår entreprenadavdelning.

TILLBYGGNATION – När det behövs byggas till kan vi hjälpa till med mindre byggnader. Vid större projekt tar vår entreprenadavdelning över.

RIVNINGSARBETEN – Våra rivningsarbetare arbetar effektivt och ser till att soporna sorteras enligt rådande normer.

För byggprojekt över 1 miljon vänd dig till vår entreprenadavdelning