fbpx

Byggentreprenad

Varför ska man anlita Karaten Bygg? Vi tror att svaret finns i vår drivkraft och vår värdegrund. Dessutom är vi en smidig organisation med stora resurser och med en bred erfarenhet av allt från krävande renoveringar till nyproduktion vilket underlättar för våra kunder. Vi kan ta oss an såväl samverkans-, utförande, som totalentreprenader. Och vi har med oss kostnadsmedvetenheten från byggserviceverksamheten in i alla våra projekt vilket gör att kunderna får mer
för pengarna.

Våra arbetsområden

NYBYGGNATION – Vid nybyggnation är det många parametrar som måste stämma. Vi har kompetensen och erfarenheten för att få ihop alla pusselbitar och leverera den lösning våra kunder efterfrågat och förhoppningsvis något bättre.

TILLBYGGNATION – När utrymmena blir för små och ni behöver bygga ut är vi gärna med från början och lyssnar in era önskemål för att kunna hitta den bästa lösningen för att integrera tillbyggnaden med er befintliga.

OMBYGGNATION – Vi genomför allt från mindre lokalanpassningar till större ombyggnationer. Vår främsta prioritet är att kunden blir nöjd med resultatet och att resan dit är enkel och smidig – med tids- och kostnadsplaner som håller hela vägen.

SKADEREPARATIONER – Vid större skador på en fastighet efter exempelvis, brand, fukt eller yttre påverkan har vi mångårig kompetens för att återställa fastigheten till sitt ursprung tack vare ett långvarigt samarbete med de största försäkringsbolagen.

MONTAGEARBETEN – När ni behöver byta ut fastighetens alla fönster, kök eller badrum kan vi hjälpa er med allt från planering och uppmätning till installation.

TAK & FASAD – Vi utför de flesta typer av tak- och fasadbyten eller renoveringar och är gärna med från början och föreslår de material vi vet håller bäst i det långa loppet med hänsyn till er budget.

För byggprojekt under 1 miljon vänd dig till vår byggserviceavdelning