Nya Karaten Bygg

Det har nu gått drygt 9 år och det lilla företaget med fem anställda har vuxit ur sin kostym med sina 170 anställda runt om i Sverige. Det var därför dags för en ny och fräsch webbplats.

– Vi har hela tiden haft fokus på att göra ett bra jobb åt våra kunder och inte riktigt insett att vår webbplats inte har avspeglat vår insida. Det var först när vi i höstas anställde Jonny Polvora för att ansvara för vår kommunikation som vi insåg vikten av att kommunicera på rätt sätt. Den nya hemsidan är en av pusselbitarna i det förändringsarbetet som vi genomför i företaget för att sikta mot nya höjder. Vi kommer framöver även förbättra den interna kommunikationen för att vi ska ha en chans att fortsätta utvecklas med den andan som funnits i företaget sedan starten säger Robin Klich, företagsledare.

– Jag hoppas att vi med den nya webbplatsen kan presentera vårt erbjudande på ett tydligare sätt för våra kunder och visa för personer som vill jobba med oss vilket fantastiskt företag vi faktiskt är idag. Jag ville ge den nya sidan en subtil design med den blå färgen och gråskalebilderna som blir till färgbilder när man för pekaren över dem. På så sätt får man också en levande känsla säger Jonny Polvora.

Förutom den nya designen har sidan fått en del nytt innehåll. Vi har definierat alla våra tjänster och skapat en sida för nyheter och en för rekrytering där man även kan se en kort film som ger en bild av allt som händer i företaget – från kontoret, ut till arbetsplatserna och på fritiden.