Göteborg

Snickare Kök


Vi söker snickare/montörer med kärlek till kök. Vi bygger årligen nästan 1 000 kök men efterfrågan på våra köksrenoveringar åt fastighetsägare och försäkringsbolag har ökat markant och vi behöver fler montörer/snickare som älskar variationen i att bygga upp olika köksmiljöer hos kunderna.

Vi erbjuder dig lön enligt byggnadsavtalet, en personlig servicebil, en smartphone och kvalitetsverktyg. Dessutom får du jobba med ett härligt gäng i ett modernt företag med engagerade ledare som kommer ta tillvara på dina ambitioner om du vill fortsätta att utvecklas.

Att bygga kök ställer höga krav på finurlighet och noggrannhet. Är du en erfaren, driven och serviceinrikad montör/snickare med känsla för kök? Har du förmågan att planera och hålla i flera projekt, bemöta kunder och kollegor positivt och både kan arbeta självständigt och i lag? I så fall är du av det rätta virket.

I arbetet behöver du kunna svenska i tal och skrift. Vi ställer krav på körkort och vi ser gärna att du kör miljövänligt. Om vår värdegrund är helt självklar för dig är du välkommen att höra av dig!


Vid frågor kring tjänsten kontakta vår produktionsledare Philip Hegmo via  

Vi träffar alla kandidater som har det lilla extra och anställer den som känns rätt i magen.


Skicka in din ansökan nedan!


Välj fil Ändra
Välj fil Ändra