Göteborg

Snickare EntreprenadVi söker två skickliga snickare till vår entreprenadavdelning i Göteborg. Vill du jobba i ett nytänkande byggföretag och vara en del av vår framgångsrika entreprenadverksamhet som expanderat sen start? Och vill du jobba i ett företag som satsar på att utveckla sina medarbetare?

Vi är 60 arbetskamrater på vårt kontor i Göteborg som har mångårig erfarenhet av varierande byggprojekt. Vi utför byggentreprenader i form av totalentreprenader, utförandeentreprenader och samverkansentreprenader för såväl privata som offentliga beställare. Då vi ser att efterfrågan på våra tjänster fortsätter att öka söker vi nu ytterligare två snickare till våra entreprenader – en med inriktning mot nyproduktion och en med inriktning mot lokalanpassningar.

Är du driven och brinner för ditt jobb? Har du förmågan att tänka efter före, bemöta kunder och kollegor positivt, överträffa förväntningar och både arbeta självständigt och i lag? Har du yrkesbevis och erfarenhet av byggentreprenader samt delar vår värdegrund är du helt rätt för oss och är välkommen att höra av dig!


Vid frågor kontakta vår produktionsledare Jimmy Kleveros på 010-164 62 42.

Skicka gärna din intresseanmälan här intill eller maila din ansökan till

Vi träffar omgående alla kandidater som har det lilla extra och anställer den som känns rätt i magen.


Skicka in din ansökan nedan!


Välj fil Ändra
Välj fil Ändra