Göteborg

Platschef entreprenadVi söker Göteborgs bästa platschef till vår entreprenadavdelning. Vill du jobba i ett nytänkande byggföretag vars personal har mångårig erfarenhet av många olika typer av byggprojekt?


Vi utför byggentreprenader i form av totalentreprenader, utförandeentreprenader och samverkansentreprenader för såväl privata som offentliga beställare. Då efterfrågan på våra tjänster fortsätter att öka även i höst söker vi nu en platschef som vill vara med på vår resa och som också vill ta chansen att med hjälp av sin erfarenhet vara med och påverka våra framtida arbetssätt. En platschef hos oss är en nyckelperson både inom företaget men också mot våra kunder.


Din profil

Som en blivande kollega hos oss ser vi att du har flerårig erfarenhet av rollen sedan tidigare. Du lägger vikt vid och har förmåga att planera ditt projekt från start för att undvika att senare behöva ”släcka bränder”. Du är mån om att ha kontroll på projektets ekonomi och du förstår vikten av att bra kvalitet på utfört arbete medför nöjda och återkommande kunder. Du är lugn och trygg och är van att skapa en trygg arbetsplats för personalen samtidigt som du inte har några problem att fördela ut arbetsuppgifter både till arbetsledare och hantverkare. Vana vid normala IT-verktyg behöver du ha och även körkort.

Väl hos oss kommer du att få delta på vår Karatenskola där vi en gång i månaden träffas alla 80 ledare i koncernen för att utbilda oss och fortsätta utvecklas i vårt arbete.

Vill du jobba på ett expansivt men stabilt företag och vår drivkraft och värdegrund är helt självklar för dig är du välkommen att höra av dig!Skicka dina frågor eller din ansökan snarast till

Vi träffar omgående alla kandidater som har det lilla extra och anställer den som känns rätt i magen.


Skicka in din ansökan nedan!


Välj fil Ändra
Välj fil Ändra