Göteborg

InköpareVi söker Sveriges bästa inköpare till vår koncern. Vill du jobba i ett nytänkande företag?

Din profil

I rollen som inköpare på Karaten stöttar du främst ledningen i att förhandla och utforma avtal med exempelvis underentreprenörer samt leverantörer av byggmaterial, kontorsmaterial och arbetskläder.

Du kommer även att involveras i projekt som kräver större inköp och stötta arbetsledningen med detta. Då innefattar arbetet även uppgifter såsom anbudsförfrågningar, beställningar, upprättande av avtal, inköpsplanering, inköp av material och underentreprenader samt kvalitetskontroller och leverantörsutveckling.


I rollen ingår även att bevaka marknadsläge, prisbild och olika leverantörer i Sverige men även internationellt för att kunna välja rätt.


Du kommer att bli den första renodlade inköparen i bolaget så du kommer vara den som får utforma våra rutiner. Därför är det viktigt att du har en tidigare erfarenhet/utbildning i liknande arbetsuppgifter inom byggbranschen men också försöker tänka nytt och bättre.


För att smälta in hos oss måste du vara en positiv och lyhörd person som drivs av att utveckla. Du måste även ha en stark social kompetens då du representerar oss i många sammanhang och ska bygga långsiktiga relationer med våra partners.
För att kunna åstadkomma detta behöver du kunna uttrycka dig perfekt i tal och skrift. Du behöver dessutom kunna arbeta smärtfritt med digitala verktyg.


Tjänsten kommer innebära resor från Trelleborg till Strömstad.


Om ovanstående är du ut i fingerspetsarna och vår värdegrund är helt självklar för dig är du varmt välkommen att höra av dig!


Skicka dina frågor eller din ansökan snarast till

Vi träffar omgående alla kandidater som har det lilla extra och anställer den som känns rätt i magen.


Skicka in din ansökan nedan!


Välj fil Ändra
Välj fil Ändra