Göteborg

Arbetsledare /projektledare ByggserviceVi söker en driven arbetsledare till vår byggserviceavdelning i Göteborg. Våra jobb ökar i Göteborg och vi är nu redo att rekrytera ytterligare en stark stjärna till vårt kontor där.


Vi söker dig som är engagerad och gillar att samarbeta samtidigt som du kan fatta kloka beslut när det krävs. Som ledare måste du vara positiv och se möjligheter när andra ser problem och du måste inspirera och utveckla dina medarbetare så att de tycker att det är kul att vara på jobbet och därmed skapa nöjda kunder.

Ett skalkrav för tjänsten är att du har erfarenhet av att kalkylera projekt i kalkylprogram, ett extra plus om du har kunskaper i MEPS, du har en gedigen byggkompetens och fungerar som ett bollplank till snickarna i din grupp. I ditt arbete planerar, styr och följer du upp produktionens dagliga jobb. Du jobbar med kalkyler, inköp, fakturering, tidsplanering och styr produktionen resurseffektivt genom att samordna yrkesarbetarnas och underentreprenörernas arbeten. Din planering minimerar slöseri i form av väntan på material, maskiner, besked om arbetssätt med mera. Du kommer även att ansvara för att följa upp din personals utveckling via månatliga utvecklingsmöten samt rapportera till din produktionsledare.

Väl hos oss kommer du att få delta på vår Karatenskola där vi en gång i månaden träffas alla 50 ledare i koncernen för att utbilda oss och fortsätta utvecklas i vårt arbete.

Vill du jobba i ett expansivt men stabilt företag och vår drivkraft och värdegrund är helt självklar för dig är du välkommen att höra av dig!


Vid frågor kontakta vår produktionsledare Jonas Erlandsson på 010-164 62 41.

Skicka din ansökan snarast till

Vi träffar omgående alla kandidater som har det lilla extra och anställer den som känns rätt i magen.


Skicka in din ansökan nedan!


Välj fil Ändra
Välj fil Ändra